keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Me and My Friends Are Like Double-Whisky-Coke-No-Ice

Kesä on ihmisen parasta aikaa, joten miksi siitä ei pyrkisi ottamaan irti niin paljon kuin mahdollista? Tässä blogissa väsymättömät tutkivat journalistimme pyrkivät tunkeutumaan syvälle erilaisiin kesätapahtumiin Suomessa ja muualla maailmassa, välittäen tiukkoja subjektiivisia reportaaseja kaiken kansan luettavaksi.

Mutta miksi?

Miksi ei? Kesät ovat liian lyhyitä tuhlattaviksi, sillä kukaan meistä ei nuorene. Siksi kannattaa heittäytyä täysillä elämään ja nauttia siitä vielä kun ehtii.

Pyrimme tuottamaan tekstiä Jack Kerouacin ja Hunter S. Thompsonin viitoittamalla tiellä, menemällä keskelle toimintaa sen sijaan, että vain tyytyisimme tarkkailemaan tapahtumia etäältä.

Vaikka nämä ovat vaarallisia aikoja vapaalle ja positiiviselle ajattelulle, pyrimme pitämään yllä Positiivista Raivoa joka johdattaa meidät läpi ongelmakohtien.

Raportteja on odotettavissa ainakin Provinssirockista, Ruisrockista, Rockfestari Naamoilta, Vanhoillislestadiolaisten Suviseuroilta, sekä Sziget -rockfestareilta Unkarista.

Suomen kesä, loputon vihreys, valo, hyvä seura, loputtomat keskustelut puistoissa, festivaalit, musiikki, lämpö ja rakkaus.

We're gonna build something this summer!

The Hold Steady - Constructive Summer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti